Zoeken
Filter
Pittige vegetarische spaghetti
Bookmark
224 van 306

Pittige vegetarische spaghetti

Pittige vegetarische spaghetti
Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 30 min
Voedingswaarden (per portie) 3173 kJ / 758 kcal
Vetten: 22.05 g
Eiwitten: 24.48 g
Koolhydraten: 118.9 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

Bereiding

Kook de spaghetti al dente volgens de verpakking, giet hem af en zet hem opzij.

Verhit 1 eetlepel sesamolie in een wok op middelhoog vuur en bak het vegetarische gehakt ongeveer 5 à 6 minuten tot het lichtbruin is. Voeg de tomatenpuree en knoflook toe en bak 1 à 2 minuten lang. Voeg de groenten toe en bak totdat ze gaar zijn. Voeg Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus, chili-olie en kruiden toe. Voeg de spaghetti toe en meng alles goed.

Serveer met geraspte Parmezaanse kaas, een beetje verse basilicum en een beetje extra chili-olie.

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 30 min
Voedingswaarden (per portie) 3173 kJ / 758 kcal
Vetten: 22.05 g
Eiwitten: 24.48 g
Koolhydraten: 118.9 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)