
383 van 408
Pittige vegetarische spaghetti

Totale tijd
30 min
Bereidingstijd:
30 min
Voedingswaarden (per portie)
3173 kJ / 758 kcal
Vetten:
22.05 g
Eiwitten:
24.48 g
Koolhydraten:
118.9 g
Ingrediënten voor 4 portie(s)
- 500 g volkoren spaghetti
- 2 el sesamolie
- 300 g vegetarisch gehakt
- 1 el tomatenpuree
- 4 teentje knoflook, geplet
- 1 grote pak choi, grof gehakt
- 150 g baby-spinazie
- 5 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus
- 2 el honing
- 1 el chili-olie
Bereiding
Kook de spaghetti al dente volgens de verpakking, giet hem af en zet hem opzij.
Verhit 1 eetlepel sesamolie in een wok op middelhoog vuur en bak het vegetarische gehakt ongeveer 5 à 6 minuten tot het lichtbruin is. Voeg de tomatenpuree en knoflook toe en bak 1 à 2 minuten lang. Voeg de groenten toe en bak totdat ze gaar zijn. Voeg Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus, chili-olie en kruiden toe. Voeg de spaghetti toe en meng alles goed.
Serveer met geraspte Parmezaanse kaas, een beetje verse basilicum en een beetje extra chili-olie.
Producten gebruikt in dit recept
Totale tijd
30 min
Bereidingstijd:
30 min
Voedingswaarden (per portie)
3173 kJ / 758 kcal
Vetten:
22.05 g
Eiwitten:
24.48 g
Koolhydraten:
118.9 g
Ingrediënten voor 4 portie(s)
- 500 g volkoren spaghetti
- 2 el sesamolie
- 300 g vegetarisch gehakt
- 1 el tomatenpuree
- 4 teentje knoflook, geplet
- 1 grote pak choi, grof gehakt
- 150 g baby-spinazie
- 5 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus
- 2 el honing
- 1 el chili-olie