Pittige yoghurtmarinade

totale tijd 35 min.
5 min. voorbereidingstijd
30 min. marineertijd

Deze heerlijke licht gekruide marinade is ideaal om vlees malser te maken voor de barbecue. Ook perfect voor vis.

Ingrediënten

1 porties
120 g
honing
25 g
geraspte gember
200 g
geraspte ui
20 g
kerriepoeder
400 g
natuurlijke yoghurt
Voedingswaarde (per portie): 3252 kJ  /  775 kcal
6,3 g Vetten
37,5 g Eiwitten
139,3 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Meng alle ingrediënten en gebruik als marinade voor vlees.

Stap 2

Laat het vlees, afhankelijk van de vleessoort, enkele uren of een nacht marineren (langer voor rund- en varkensvlees, korter voor kip).

Recept-ID 1131

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Meng alle ingrediënten en gebruik als marinade voor vlees.

Laat het vlees, afhankelijk van de vleessoort, enkele uren of een nacht marineren (langer voor rund- en varkensvlees, korter voor kip).

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.