Poke-salade op een knapperige tortilla
Zoeken
Filter
Poke-salade op een knapperige tortilla
Bookmark
3 van 94

Poke-salade op een knapperige tortilla

Poke-salade op een knapperige tortilla
Totale tijd 35 min
Bereidingstijd: 35 min
Voedingswaarden (per portie) 1473 kJ / 352 kcal
Vetten: 17.7 g
Eiwitten: 7 g
Koolhydraten: 6.9 g

Ingrediënten voor 10 portie(s)

  • 7 à 8 tortilla’s
  • Plantaardige olie om te frituren
  • 40 g droge quinoa
  • 250 g tonijn (Sashimi-kwaliteit)
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 avocado
  • 5 gele mini-Roma tomaten
  • 100 ml Kikkoman Poke sauce
  • Een paar blaadjes kervel
  • Pitten van 1/4 granaatappel 

 

 

Bereiding

Tortilla’s in 30 ovale scheepjes snijden, in plantaardige olie op 160-170 °C frituren en laten afkoelen. Quinoa volgens de instructies garen. Tonijn droog deppen en in fijne blokjes snijden. Komkommer wassen, vruchtvlees van de avocado eruit halen en allebei in fijne blokjes snijden. Tomaten wassen en in zes partjes snijden.  

Tonijn, komkommer, avocado, quinoa en Poke sauce in een kom mengen. Tortilla-scheepjes op borden plaatsen, de Poke-salade erop aanrichten en de tomaten erop verdelen. Garneren met kervel en granaatappelpitten en serveren. 

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 35 min
Bereidingstijd: 35 min
Voedingswaarden (per portie) 1473 kJ / 352 kcal
Vetten: 17.7 g
Eiwitten: 7 g
Koolhydraten: 6.9 g

Ingrediënten voor 10 portie(s)

  • 7 à 8 tortilla’s
  • Plantaardige olie om te frituren
  • 40 g droge quinoa
  • 250 g tonijn (Sashimi-kwaliteit)
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 avocado
  • 5 gele mini-Roma tomaten
  • 100 ml Kikkoman Poke sauce
  • Een paar blaadjes kervel
  • Pitten van 1/4 granaatappel