
2 van 94
Poke Salade

Totale tijd
40 min
Bereidingstijd:
40 min
Voedingswaarden (per portie)
1158 kJ / 276 kcal
Vetten:
11.3 g
Eiwitten:
21.2 g
Koolhydraten:
21 g
Ingrediënten voor 10 portie(s)
- 500 g edamame
- Zout
- 600 g plukslamix
- 20 kerstomaten
- 10 mini-komkommers
- 300 g tonijn (sushi-kwaliteit)
- 300 g zalm (sushi-kwaliteit)
- 1 grote avocado
- 250 ml Kikkoman Poke sauce
- 250 g gekookte quinoa
- 50 g rode kaviaar (tobiko)
Bereiding
Kook de edamame ongeveer 3-5 minuten in kokend zout water, giet het af en verwijder de schil van de bonen. Was de sla, tomaten en komkommers, draai de salade droog, halveer de tomaten en snijd de komkommers in stukjes.
Dep de tonijn en zalm droog en snijd ze in hapklare stukjes. Verwijder met een lepel de avocado uit de schil en snijd in blokjes. Marineer tonijn, zalm en avocado met poke sauce.
Serveer sla, tomaten, komkommer, quinoa en edamame op borden, bedek met tonijn, zalm en avocado en garneer met kaviaar.
Producten gebruikt in dit recept
Totale tijd
40 min
Bereidingstijd:
40 min
Voedingswaarden (per portie)
1158 kJ / 276 kcal
Vetten:
11.3 g
Eiwitten:
21.2 g
Koolhydraten:
21 g
Ingrediënten voor 10 portie(s)
- 500 g edamame
- Zout
- 600 g plukslamix
- 20 kerstomaten
- 10 mini-komkommers
- 300 g tonijn (sushi-kwaliteit)
- 300 g zalm (sushi-kwaliteit)
- 1 grote avocado
- 250 ml Kikkoman Poke sauce
- 250 g gekookte quinoa
- 50 g rode kaviaar (tobiko)