Radijs kimchi

totale tijd 90 min.
15 min. voorbereidingstijd
75 min. marineertijd

Bereidingswijze en ingrediënten voor het maken van lekkere radijs kimchi.

Ingrediënten

2 porties
 ½ 
witte radijs
0,66 theelepel
zout
1 eetlepel
gemalen sesamzaadjes
1 eetlepel
suiker
Voedingswaarde (per portie): 393 kJ  /  94 kcal
2,6 g Vetten
3,1 g Eiwitten
11,5 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Was en schil de radijs en snijd het in blokjes van 2 cm. 

Stap 2

Wrijf het in met zout en laat het ongeveer 1 uur in een kom staan. 

Stap 3

Was de radijs om het zout te verwijderen en knijp hem goed uit. 

Stap 4

Meng de radijs met Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi, gemalen sesamzaad en suiker (of doe het in een diepvrieszakje) en laat het minstens 15 minuten in de koelkast afkoelen. Serveer de radijs kimchi.

Stap 5

Gemarineerde radijs kimchi kan zo’n 3 tot 4 dagen in de koelkast worden bewaard.

Recept-ID 1020

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Was en schil de radijs en snijd het in blokjes van 2 cm. 

Wrijf het in met zout en laat het ongeveer 1 uur in een kom staan. 

Was de radijs om het zout te verwijderen en knijp hem goed uit. 

Meng de radijs met Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi, gemalen sesamzaad en suiker (of doe het in een diepvrieszakje) en laat het minstens 15 minuten in de koelkast afkoelen. Serveer de radijs kimchi.

Gemarineerde radijs kimchi kan zo’n 3 tot 4 dagen in de koelkast worden bewaard.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04
05

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.