Zoeken
Filter
Ratatouille
Bookmark
14 van 17

Ratatouille

Ratatouille
Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 30 min
Voedingswaarden (per portie) 736 kJ / 175 kcal
Vetten: 10.55 g
Eiwitten: 4.2 g
Koolhydraten: 18.55 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 1 ui, in blokjes gesneden
  • 1 pompoen, in blokjes gesneden
  • 1 aubergine, in blokjes gesneden
  • 2 grote tomaten, in blokjes gesneden
  • 1 teentje knoflook, geplet
  • 4 el olijfolie
  • 6 à 7 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus
  • 1 el rijstazijn of witte wijn
  • 1 tl suiker
  • 200 ml tomatensap
  • Zout
  • Oregano
  • Chilipoeder

Bereiding

Snijd de groenten in blokjes en bak ze in een diepe pan (sauteuse) met de knoflook op middelhoog vuur in olie. Voeg de Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus, azijn, suiker en het tomatensap toe en breng aan de kook. Laat het enkele minuten sudderen tot de groenten gaar zijn. Breng op smaak met zout, oregano en chili.

Serveer met rijst en naar smaak met goed brood.

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 30 min
Voedingswaarden (per portie) 736 kJ / 175 kcal
Vetten: 10.55 g
Eiwitten: 4.2 g
Koolhydraten: 18.55 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 1 ui, in blokjes gesneden
  • 1 pompoen, in blokjes gesneden
  • 1 aubergine, in blokjes gesneden
  • 2 grote tomaten, in blokjes gesneden
  • 1 teentje knoflook, geplet
  • 4 el olijfolie
  • 6 à 7 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus
  • 1 el rijstazijn of witte wijn
  • 1 tl suiker
  • 200 ml tomatensap
  • Zout
  • Oregano
  • Chilipoeder