
Sappig rundvlees met zoete sojasaus

Ingrediënten voor 4 portie(s)
- 300 g Ossenhaas (of kogelbiefstuk)
- 2 teentjes Knoflook
- 3-4 stengels Bieslook
Gebruik Kikkoman Sauce Soja Sucreé als dressing.
Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.
Bereiding
Snijd het vlees in blokjes van 4-5 cm. Verhit olie in een koekenpan en bak het vlees kort aan beide zijden totdat het medium gebakken is. Wikkel in aluminiumfolie en laat rusten.
Snijd de knoflook in kleine stukjes en bak in hete olie totdat de knoflook knapperig is. Snijd de bieslook fijn.
Snijd het vlees in plakjes, verdeel deze over een bord en serveer met Kikkoman Sauce Soja Sucreé. Garneer het gerecht met knapperige knoflook en bieslook.
Allergenen: soja, tarwe, sulfiet
Producten gebruikt in dit recept
Ingrediënten voor 4 portie(s)
- 300 g Ossenhaas (of kogelbiefstuk)
- 2 teentjes Knoflook
- 3-4 stengels Bieslook
Gebruik Kikkoman Sauce Soja Sucreé als dressing.
Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.