Sinaasappelmarinade met sojasaus voor zalm
Zoeken
Filter
Sinaasappelmarinade met sojasaus voor zalm
Bookmark
124 van 306

Sinaasappelmarinade met sojasaus voor zalm

Twee ingrediënten, ongelooflijk veel smaak. Maak met Kikkoman Sojasaus en vers sinaasappelsap snel en eenvoudig een marinade voor gebakken vis.

Sinaasappelmarinade met sojasaus voor zalm
Totale tijd 15 min
Bereidingstijd: 5 min
Marinertijd: 120 min
kooktijd 10 min
Voedingswaarden (per portie) 2013 kJ / 483 kcal
Vetten: 28 g
Eiwitten: 45.3 g
Koolhydraten: 10.7 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)

Bereiding

  1. Meng de sojasaus met het sinaasappelsap.
     
  2. Snijd de vis in 2-4 moten. Bedek de vis met de marinade en zet 2-3 uur in de koelkast.
     
  3. Bak de gemarineerde vis in de koekenpan, op de gril of in de oven.
     
  4. Voeg tijdens het bakken naar wens meer marinade toe. Serveer warm.
     
  5. Garneer met verse plakjes sinaasappel. Verrukkelijk met couscous, fijngesneden peterselie, tomaat en komkommer.
     

    Deze marinade is ook lekker in combinatie met kip.
     

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 15 min
Bereidingstijd: 5 min
Marinertijd: 120 min
kooktijd 10 min
Voedingswaarden (per portie) 2013 kJ / 483 kcal
Vetten: 28 g
Eiwitten: 45.3 g
Koolhydraten: 10.7 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)