Sinaasappelmarinade met sojasaus voor zalm

totale tijd 15 min.
5 min. voorbereidingstijd
120 min. marineertijd
10 min. kooktijd

Twee ingrediënten, ongelooflijk veel smaak. Maak met Kikkoman Sojasaus en vers sinaasappelsap snel en eenvoudig een marinade voor gebakken vis.

Ingrediënten

2 porties
60 ml
vers sinaasappelsap
400 g
verse zalm (filet)
In plakjes gesneden sinaasappel als garnering
Voedingswaarde (per portie): 2013 kJ  /  483 kcal
28 g Vetten
45,3 g Eiwitten
10,7 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Meng de sojasaus met het sinaasappelsap.

Stap 2

Snijd de vis in 2-4 moten. Bedek de vis met de marinade en zet 2-3 uur in de koelkast.

Stap 3

Bak de gemarineerde vis in de koekenpan, op de gril of in de oven.

Stap 4

Voeg tijdens het bakken naar wens meer marinade toe. Serveer warm.

Stap 5

Garneer met verse plakjes sinaasappel. Verrukkelijk met couscous, fijngesneden peterselie, tomaat en komkommer.

Tip:

Deze marinade is ook lekker in combinatie met kip.

Recept-ID 888

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Meng de sojasaus met het sinaasappelsap.

Snijd de vis in 2-4 moten. Bedek de vis met de marinade en zet 2-3 uur in de koelkast.

Bak de gemarineerde vis in de koekenpan, op de gril of in de oven.

Voeg tijdens het bakken naar wens meer marinade toe. Serveer warm.

Garneer met verse plakjes sinaasappel. Verrukkelijk met couscous, fijngesneden peterselie, tomaat en komkommer.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04
05

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.