Snoekbaars met groentereepjes in Aziatische saus
Ingrediënten
Bovendien
Voorbereiding
Stap 1
Eerst de saus: paprika, sjalot en paddenstoelen in fijne reepjes of plakjes snijden. In een pan met een beetje olie fruiten. De visbouillon of dashi samen met Kikkoman sojasaus, witte wijn en suiker aan de kook brengen. Met een beetje zetmeel (in water opgelost) binden en tot slot de gesneden bieslook toevoegen.
Stap 2
De vis in hapklare stukken snijden, in meel wentelen en even op 180 °C frituren. De stukjes vis in kleine schaaltjes schikken en de groentesaus toevoegen.
Tip
Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.
Recept-ID 165
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer