Zoeken
Filter
Spiesjes van octopus
Bookmark
7 van 33

Spiesjes van octopus

Spiesjes van octopus
Voedingswaarden (per portie) 222 kJ / 52 kcal
Vetten: 0.8 g
Eiwitten: 9.3 g
Koolhydraten: 1.9 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.

Bereiding

Kook de octopus en snijd in blokjes. Snijd de komkommer in blokjes van dezelfde grootte en leg deze 20-30 minuten in een kom water met zout. Giet het water af en rijg de blokjes octopus en komkommer aan spiesjes. Serveer met wasabi en sojasaus.

Tip: U kunt in plaats van spiesjes ook een salade maken van octopus, komkommer en wakame-zeewier. Kikkoman Naturally Brewed Soy Sauce kan gebruikt worden in plaats van sojasaus met 43 % minder zout en Tamari glutenvrije sojasaus.

Allergenen: weekdieren, soja, tarwe

Voedingswaarden (per portie) 222 kJ / 52 kcal
Vetten: 0.8 g
Eiwitten: 9.3 g
Koolhydraten: 1.9 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.