Tabouleh salade met kruiden, tomaten en paprika

5 1 beoordelingen
totale tijd 25 min.
25 min. voorbereidingstijd

Deze veganistische salade van bulgur en kruiden komt tot leven met een pittige ponzu-dressing.

Ingrediënten

4 porties
200 g
bulgur
1 
grote rode paprika
1 
tomaat
1 bos(je)
peterselie
2 
takjes verse munt

Dressing:

2 eetlepels
olijfolie
1 eetlepel
versgemalen peper
Voedingswaarde (per portie): 1077 kJ  /  257 kcal

Voorbereiding

Stap 1

Spoel de bulgur in een zeef. Doe vervolgens in een pan met 250 ml water en laat 15 minuten op laag vuur koken totdat het water is opgenomen  

Stap 2

Snijd de paprika en tomaat ondertussen in blokjes, hak de peterselie en munt fijn. Meng de olijfolie zorgvuldig met de paprika en de Ponzu sojasaus Citrus.

Stap 3

Meng de afgekoelde bulgur met de kruiden en groente en breng op smaak met de dressing. Kan koud geserveerd worden.

Recept-ID 876

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Spoel de bulgur in een zeef. Doe vervolgens in een pan met 250 ml water en laat 15 minuten op laag vuur koken totdat het water is opgenomen  

Snijd de paprika en tomaat ondertussen in blokjes, hak de peterselie en munt fijn. Meng de olijfolie zorgvuldig met de paprika en de Ponzu sojasaus Citrus.

Meng de afgekoelde bulgur met de kruiden en groente en breng op smaak met de dressing. Kan koud geserveerd worden.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.