Tabouleh salade met kruiden, tomaten en paprika
totale tijd
25 min.
25 min.
voorbereidingstijd
Deze veganistische salade van bulgur en kruiden komt tot leven met een pittige ponzu-dressing.
Voedingswaarde (per portie):
1077 kJ
/
257 kcal
Voorbereiding
Stap 1
Spoel de bulgur in een zeef. Doe vervolgens in een pan met 250 ml water en laat 15 minuten op laag vuur koken totdat het water is opgenomen
Stap 2
Snijd de paprika en tomaat ondertussen in blokjes, hak de peterselie en munt fijn. Meng de olijfolie zorgvuldig met de paprika en de Ponzu sojasaus Citrus.
Stap 3
Meng de afgekoelde bulgur met de kruiden en groente en breng op smaak met de dressing. Kan koud geserveerd worden.
Recept-ID 876
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer