Zoeken
Filter
Tempura-garnalen met maracujasaus
Bookmark
12 van 93

Tempura-garnalen met maracujasaus

Tempura-garnalen met maracujasaus
Totale tijd 40 min
Bereidingstijd: 40 min
Voedingswaarden (per portie) 685 kJ / 163 kcal
Vetten: 0.7 g
Eiwitten: 6.1 g
Koolhydraten: 31.5 g

Ingrediënten voor 10 portie(s)

 

 

Bereiding

Breng voor de saus het maracuja sap aan de kook en laat het inkoken tot 150 ml over is. Laat het sap afkoelen en meng het met de sojasaus en yoghurt. Snijd de maracuja’s in 2, haal het vruchtvlees met behulp van een leper uit de schil en vul de schil met de saus en garneer ze met het maracuja-vruchtvlees.

Garnalen droog deppen. Tempurameel met water volgens de instructies tot een gladde massa roeren. Garnalen in het deeg draaien en frituren in de warme olie. Tempura-garnalen met maracujasaus serveren.

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 40 min
Bereidingstijd: 40 min
Voedingswaarden (per portie) 685 kJ / 163 kcal
Vetten: 0.7 g
Eiwitten: 6.1 g
Koolhydraten: 31.5 g

Ingrediënten voor 10 portie(s)