Zoeken
Filter
Teriyaki-eend ramen
Bookmark
64 van 413

Teriyaki-eend ramen

Deze verfijnde ramen in Aziatische stijl met teriyaki-eendenborstfilet is best snel en gemakkelijk te maken.

Teriyaki-eend ramen
Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 10 min
kooktijd 20 min
Voedingswaarden (per portie) 2292 kJ / 548 kcal
Vetten: 28,2 g
Eiwitten: 31,9 g
Koolhydraten: 39,9 g
Verzadigd vet: 28,2 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)

 

Bereiding

  1. Bak de eendenborst met de gehakte gember in de verhitte sesamolie gedurende 3-5 minuten aan elke kant, haal ze eruit, bestrijk ze met de teriyakimarinade en bak ze 15-20 minuten in de voorverwarmde oven op 200°C.
  2. Kook de bonen ongeveer 10 minuten in kokend water. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Breng ca. 540 ml water in een pan aan de kook, meng met de ramenbasis voor soep en verdeel over 2 kommen.
  4. Voeg de gekookte noedels toe. Snijd de eendenborst in plakjes, schik de bonen en kiemen erop en serveer.

    Tip: Vervang voor een vegetarische versie het eendenvlees door tofu.

 

Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 10 min
kooktijd 20 min
Voedingswaarden (per portie) 2292 kJ / 548 kcal
Vetten: 28,2 g
Eiwitten: 31,9 g
Koolhydraten: 39,9 g
Verzadigd vet: 28,2 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)