Teriyaki garnaal en avocado toast

5 1 beoordelingen

Ingrediënten

4 porties
2 
avocado’s, geschild en zonder pit
2 
limoenen, 1 geperst en 1 in kwarten gesneden
4 
sneetjes zuurdesembrood, geroosterd
1 eetlepel
olijfolie
350 g
rauwe grote garnalen
Koriander (naar smaak)
Voedingswaarde (per portie): 1531 kJ  /  365 kcal
2,1 g Vetten
21,4 g Eiwitten
28,2 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Pureer de avocado met de sap van 1 van de limoenen en breng het op smaak met zout en peper. Smeer het over het geroosterde zuurdesembrood.

Stap 2

Verwarm de olie in een pan met een antiaanbaklaag of wok en roerbak de garnalen ongeveer 30 seconden op hoog vuur. Voeg de Kikkoman Teriyaki Saus met Knoflook Knoflook toe en verwarm een paar minuten mee totdat de garnalen gaar zijn.

Stap 3

Beleg het met avocado besmeerde brood met de garnalen. Bestrooi naar smaak met de koriander en limoensap.

Recept-ID 148

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Pureer de avocado met de sap van 1 van de limoenen en breng het op smaak met zout en peper. Smeer het over het geroosterde zuurdesembrood.

Verwarm de olie in een pan met een antiaanbaklaag of wok en roerbak de garnalen ongeveer 30 seconden op hoog vuur. Voeg de Kikkoman Teriyaki Saus met Knoflook Knoflook toe en verwarm een paar minuten mee totdat de garnalen gaar zijn.

Beleg het met avocado besmeerde brood met de garnalen. Bestrooi naar smaak met de koriander en limoensap.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.