Zoeken
Filter
Tofu-wraps
Bookmark
54 van 242

Tofu-wraps

Bereidingstijd: 35 min
Calorieën (per portie): 1785 kJ / 427 kcal

Ingrediënten voor 4 porties

Voor de saus:

Om te beleggen:

  • 1 grote wortel
  • 1 kleine venkel
  • Ca. 80 g pluksla of salade met wilde kruiden
  • 200 g tofu-nuggets (zie recept)
  • 1 ½ el plantaardige olie
  • 4 wraps (met maïsmeel)
  • 12 muntblaadjes

Bereiding

1. Meng voor de saus mayonaise, ponzusaus, kurkuma, tabasco en sesam door elkaar.

2. Schil en was de wortel Maak de venkel schoon, was, snijd met de wortel dun op een mandoline of een groenterasp en leg hem in ijswater, zodat hij bijzonder knapperig wordt. Was de sla en droog deze.

3. Bak de tofu-nuggets in verwarmde olie in een pan. Verwarm de wraps naar behoefte en bestrijk ze met de saus. Beleg de wraps met wortel, venkel, salade, tofu-nuggets en munt, rol ze op, maak ze eventueel met pergament- of bakpapier vast, halveer ze diagonaal en serveer.

Producten gebruikt in dit recept

Ingrediënten voor 4 porties

Voor de saus:

Om te beleggen:

  • 1 grote wortel
  • 1 kleine venkel
  • Ca. 80 g pluksla of salade met wilde kruiden
  • 200 g tofu-nuggets (zie recept)
  • 1 ½ el plantaardige olie
  • 4 wraps (met maïsmeel)
  • 12 muntblaadjes