Varkensbuik BBQ teriyaki saus met koolsla en friet
Zoeken
Filter
Varkensbuik BBQ teriyaki saus met koolsla en friet
Bookmark
160 van 242

Varkensbuik BBQ teriyaki saus met koolsla en friet

Bereidingstijd: 55 min
Calorieën (per portie): 3401 kJ / 813 kcal

Ingrediënten voor 4 porties

  • 600g varkensbuik in plakken
  • 90ml Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus met Honing
  • 1 grote wortel, geraspt, versnipperd of julienne
  • ½ kleine witte kool, versnipperd
  • ½ grote rode ui, dun gesneden
  • 5 el light mayonaise
  • 3 el rijstazijn
  • 600g ovenfriet

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht) / 200°C (boven- en onderwarmte) / stand 6 (gas). Leg het vlees in een braadslede en bestrijk met de Teriyaki BBQ-Saus met Honing. Rooster het vervolgens circa 35 tot 40 minuten in de oven. Lepel tijdens de oventijd enkele keren het vocht uit de braadslede over het vlees.

Meng de wortel, kool en ui in een schaal. Roer de mayonaise en rijstazijn door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Schep deze dressing vervolgens door het koolmengsel.

Bereid de ovenfriet zoals aangegeven staat op de verpakking.

Serveer het vlees met de koolsla en friet.

Producten gebruikt in dit recept

Ingrediënten voor 4 porties

  • 600g varkensbuik in plakken
  • 90ml Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus met Honing
  • 1 grote wortel, geraspt, versnipperd of julienne
  • ½ kleine witte kool, versnipperd
  • ½ grote rode ui, dun gesneden
  • 5 el light mayonaise
  • 3 el rijstazijn
  • 600g ovenfriet