
Vegetarische Temaki

Ingrediënten voor 3 portie(s)
- 180 g
- 30 g dungesneden rode en gele puntpaprika’s
- 60 g dungesneden groene asperges
- 6 slablaadjes
- 6 nori-vellen
- Wasabi
- Mayonaise
Om te dippen:
Bereiding
Snijd de nori-vellen in rechthoeken van ongeveer 15 x 10 cm. Verdeel de sushi-rijst in 6 porties. Verspreid een portie sushi rijst over de linkerhelft van elk nori-vel (circa 4 cm breed). Druk een groef in de rijst voor de vulling en bestrijk die met wasabi en mayonaise.
Verdeel de vulling (paprika’s, asperge, sla) gelijkmatig over de rijstporties en rol het nori-vel voorzichtig in de vorm van een kegel, door in één hoek te beginnen.
Producten gebruikt in dit recept
Ingrediënten voor 3 portie(s)
- 180 g
- 30 g dungesneden rode en gele puntpaprika’s
- 60 g dungesneden groene asperges
- 6 slablaadjes
- 6 nori-vellen
- Wasabi
- Mayonaise
Om te dippen: