
Vegetarische Yakitori-Wraps

Ingrediënten voor 4 portie(s)
Vulling:
- 3 el olie
- 1 rode paprika, ontpit en gehakt
- 1 groene paprika, ontpit en gehakt
- 200 g champignons, in dunne plakjes gesneden
- 1 look, gehakt
- Gemengde salade
Marinade:
- 2 à 4 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus
- 3 el witte wijn
- 1 el vloeibare honing
Wraps:
- 2 grote eieren
- 125 g meel
- 250 ml melk
- 3 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus
- Een beetje olie om te bakken
Bereiding
Klop de eieren met het meel en de melk tot een glad en vloeibaar pannenkoekenbeslag ontstaat. Het deeg kan op smaak worden gebracht met Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus. Bak de wraps op dezelfde manier als pannekoeken en zet ze opzij.
Meng een marinade van Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus, witte wijn en honing.
Verhit 2 eetlepels olie in een wok of een grote koekenpan en bak de rode en groene paprika’s 2 à 3 minuten al roerend op hoog vuur. Voeg de champignons en look toe en bak nog eens vijf minuten. Neem de pan van het vuur en voeg een beetje marinade toe, alles goed roeren en 2 à 3 minuten op laag vuur laten sudderen, totdat de saus een beetje is ingedikt.
Serveer de wraps met een beetje salade en groentevulling en eet ze als ze nog warm zijn.
Producten gebruikt in dit recept
Ingrediënten voor 4 portie(s)
Vulling:
- 3 el olie
- 1 rode paprika, ontpit en gehakt
- 1 groene paprika, ontpit en gehakt
- 200 g champignons, in dunne plakjes gesneden
- 1 look, gehakt
- Gemengde salade
Marinade:
- 2 à 4 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus
- 3 el witte wijn
- 1 el vloeibare honing
Wraps:
- 2 grote eieren
- 125 g meel
- 250 ml melk
- 3 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus
- Een beetje olie om te bakken