
68 van 413
Veggie tortelliniramen
Heerlijke vegetarische tortelliniramen met broccoli, gespiraliseerde wortelen, champignons, spinazie en een egg drop.

Totale tijd
30 min
Bereidingstijd:
10 min
kooktijd
20 min
Voedingswaarden (per portie)
1391 kJ / 332 kcal
Vetten:
14,0 g
Eiwitten:
18,1 g
Koolhydraten:
31,8 g
Verzadigd vet:
14,0 g
Ingrediënten voor 2 portie(s)
- 150 g broccoli
- 100 g kleine champignons
- 1 el Kikkoman geroosterde sesamolie
- 1 wortel (ca. 100 g)
- 60 g babybladspinazie
- 150 g kleine vegetarische tortellini of ravioli (gekoeld)
- 3–4 el Kikkoman ramenbasis voor soep
- 1–2 eieren
- 1 klein rood pepertje en verse koriander voor garnering
Bereiding
1. Verhit de olie en bak de broccoliroosjes en de in vieren gesneden champignons 5-8 minuten. Maak noedels van de wortels met een spiraalsnijder of snijd ze in fijne reepjes, voeg ze toe aan de spinazie en bak kort mee. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Breng in een pan ca. 540 ml water aan de kook en breng op smaak met de ramensaus. Klop het/de ei(eren) los en giet in de ramensoep. Laat de eierslierten stollen en giet over in 2 kommen. Voeg de gekookte noedels toe.
3. Schep het groentemengsel erop, garneer met pepers en verse koriander en serveer.
Producten gebruikt in dit recept
Totale tijd
30 min
Bereidingstijd:
10 min
kooktijd
20 min
Voedingswaarden (per portie)
1391 kJ / 332 kcal
Vetten:
14,0 g
Eiwitten:
18,1 g
Koolhydraten:
31,8 g
Verzadigd vet:
14,0 g
Ingrediënten voor 2 portie(s)
- 150 g broccoli
- 100 g kleine champignons
- 1 el Kikkoman geroosterde sesamolie
- 1 wortel (ca. 100 g)
- 60 g babybladspinazie
- 150 g kleine vegetarische tortellini of ravioli (gekoeld)
- 3–4 el Kikkoman ramenbasis voor soep
- 1–2 eieren
- 1 klein rood pepertje en verse koriander voor garnering