Zoeken
Filter
Veggie tortelliniramen
Bookmark
68 van 413

Veggie tortelliniramen

Heerlijke vegetarische tortelliniramen met broccoli, gespiraliseerde wortelen, champignons, spinazie en een egg drop.

Veggie tortelliniramen
Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 10 min
kooktijd 20 min
Voedingswaarden (per portie) 1391 kJ / 332 kcal
Vetten: 14,0 g
Eiwitten: 18,1 g
Koolhydraten: 31,8 g
Verzadigd vet: 14,0 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)

 

Bereiding

1. Verhit de olie en bak de broccoliroosjes en de in vieren gesneden champignons 5-8 minuten. Maak noedels van de wortels met een spiraalsnijder of snijd ze in fijne reepjes, voeg ze toe aan de spinazie en bak kort mee. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
2. Breng in een pan ca. 540 ml water aan de kook en breng op smaak met de ramensaus. Klop het/de ei(eren) los en giet in de ramensoep. Laat de eierslierten stollen en giet over in 2 kommen. Voeg de gekookte noedels toe. 
3. Schep het groentemengsel erop, garneer met pepers en verse koriander en serveer.

Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 10 min
kooktijd 20 min
Voedingswaarden (per portie) 1391 kJ / 332 kcal
Vetten: 14,0 g
Eiwitten: 18,1 g
Koolhydraten: 31,8 g
Verzadigd vet: 14,0 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)