Zoeken
Filter
Wild zwijn goulash
Bookmark
3 van 35

Wild zwijn goulash

Wild zwijn goulash
Totale tijd 180 min
Bereidingstijd: 180 min
Voedingswaarden (per portie) 1360 kJ / 325 kcal
Vetten: 13 g
Eiwitten: 33.8 g
Koolhydraten: 12 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 600 g wild zwijn goulashvlees
  • 2 olie om in te bakken
  • 3 uien
  • 50 g spekblokjes
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 4 tomaten
  • 8-10 eetlepels Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
  • 100 ml rode wijn
  • 2 jeneverbessen
  • 2 kruidnagels
  • Vers gemalen peper
  • Eventueel bindmiddel

Bereiding

  1. Bak het wild zwijn goulashvlees in hete olie. Pel de uien en snijd ze in blokjes, voeg ze met de spekblokjes toe aan het vlees en bak ze even mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak dit ook kort mee.
  2. Snijd de tomaten in blokjes, voeg ze toe aan de goulash en laat ze smoren.
  3. Voeg 400 ml water, 6 eetlepels sojasaus, de rode wijn, de jeneverbessen en de kruidnagels toe en kook de goulash afgedekt ca. 2,5 uur.  
  4. Verwijder de jeneverbessen en de kruidnagels. Dik de saus desgewenst in met het bindmiddel, breng de goulash op smaak met de resterende sojasaus en peper.

Tip: serveer het gerecht met bijvoorbeeld eiernoedels en kleine gebakken appels.

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 180 min
Bereidingstijd: 180 min
Voedingswaarden (per portie) 1360 kJ / 325 kcal
Vetten: 13 g
Eiwitten: 33.8 g
Koolhydraten: 12 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 600 g wild zwijn goulashvlees
  • 2 olie om in te bakken
  • 3 uien
  • 50 g spekblokjes
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 4 tomaten
  • 8-10 eetlepels Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
  • 100 ml rode wijn
  • 2 jeneverbessen
  • 2 kruidnagels
  • Vers gemalen peper
  • Eventueel bindmiddel