Wild zwijn goulash
Voorbereiding
Stap 1
Bak het wild zwijn goulashvlees in hete olie. Pel de uien en snijd ze in blokjes, voeg ze met de spekblokjes toe aan het vlees en bak ze even mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak dit ook kort mee.
Stap 2
Snijd de tomaten in blokjes, voeg ze toe aan de goulash en laat ze smoren.
Stap 3
Voeg 400 ml water, 6 eetlepels sojasaus, de rode wijn, de jeneverbessen en de kruidnagels toe en kook de goulash afgedekt ca. 2,5 uur.
Stap 4
Verwijder de jeneverbessen en de kruidnagels. Dik de saus desgewenst in met het bindmiddel, breng de goulash op smaak met de resterende sojasaus en peper.
Tip
Serveer het gerecht met bijvoorbeeld eiernoedels en kleine gebakken appels.
Recept-ID 14
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer