Zeevruchten uit de wok

totale tijd 35 min.
25 min. voorbereidingstijd
10 min. kooktijd

Snelle zeevruchten uit de wok met garnalen en inktvis op oosterse wijze. Leer met KIKKOMAN hoe je inktvis op de juiste wijze klaarmaakt en hoe de bereiding van dit verfijnde, perfect met KIKKOMAN sojasaus gekruide wokgerecht zo eenvoudig mogelijk lukt op de barbecue.

Ingrediënten

4 porties
300 g
inktvistubes
500 g
reuzengarnalen
500 g
groene asperges
 ½ bos(je)
lente-uien
3 eetlepels
arachideolie
 ½ 
mild chilli
honing
versgemalen peper
Voedingswaarde (per portie): 962 kJ  /  230 kcal
4 g Vetten
38 g Eiwitten
6 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Snijd de inktvistubes in brede ringen en snijd de reuzengarnalen in de lengte door. Spoel de asperges af, snijd de uiteinden af, schil het onderste derde deel en snijd de stengels in stukken van 5 cm. Spoel de lente-uien af en snijd ze in stukken. Hak de chilipeper fijn. 

Stap 2

Verwarm de wok goed voor op de barbecue. Doe 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de inktvistubes 3–4 minuten stevig. Neem ze uit de wok en houd ze warm. 

Stap 3

Doe weer 1 eetlepel olie in de wok en roerbak de reuzengarnalen 2–3 minuten stevig, tot ze nog een beetje glazig zijn. Neem ze uit de wok en houd ze warm. 

Stap 4

Doe weer 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de groenten 3–4 minuten. Voeg de reuzengarnalen en inktvistubes toe en voeg ook de fijngehakte chilipeper, honing, peper en KIKKOMAN sojasaus toe. Serveer warm.

Recept-ID 961

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Snijd de inktvistubes in brede ringen en snijd de reuzengarnalen in de lengte door. Spoel de asperges af, snijd de uiteinden af, schil het onderste derde deel en snijd de stengels in stukken van 5 cm. Spoel de lente-uien af en snijd ze in stukken. Hak de chilipeper fijn. 

Verwarm de wok goed voor op de barbecue. Doe 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de inktvistubes 3–4 minuten stevig. Neem ze uit de wok en houd ze warm. 

Doe weer 1 eetlepel olie in de wok en roerbak de reuzengarnalen 2–3 minuten stevig, tot ze nog een beetje glazig zijn. Neem ze uit de wok en houd ze warm. 

Doe weer 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de groenten 3–4 minuten. Voeg de reuzengarnalen en inktvistubes toe en voeg ook de fijngehakte chilipeper, honing, peper en KIKKOMAN sojasaus toe. Serveer warm.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.