Zeevruchten uit de wok
Zoeken
Filter
Zeevruchten uit de wok
Bookmark
167 van 413

Zeevruchten uit de wok

Snelle zeevruchten uit de wok met garnalen en inktvis op oosterse wijze. Leer met KIKKOMAN hoe je inktvis op de juiste wijze klaarmaakt en hoe de bereiding van dit verfijnde, perfect met KIKKOMAN sojasaus gekruide wokgerecht zo eenvoudig mogelijk lukt op de barbecue.

Zeevruchten uit de wok
Totale tijd 35 min
Bereidingstijd: 25 min
kooktijd 10 min
Voedingswaarden (per portie) 962 kJ / 230 kcal
Vetten: 4 g
Eiwitten: 38 g
Koolhydraten: 6 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 300 g inktvistubes 
  • 500 g reuzengarnalen 
  • 500 g groene asperges 
  • ½ bosje lente-uien 
  • 3 el arachideolie 
  • ½ milde chilipeper
  • honing 
  • versgemalen peper 
  • 8 el KIKKOMAN sojasaus

Bereiding

  1. Snijd de inktvistubes in brede ringen en snijd de reuzengarnalen in de lengte door. Spoel de asperges af, snijd de uiteinden af, schil het onderste derde deel en snijd de stengels in stukken van 5 cm. Spoel de lente-uien af en snijd ze in stukken. Hak de chilipeper fijn. 
  2. Verwarm de wok goed voor op de barbecue. Doe 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de inktvistubes 3–4 minuten stevig. Neem ze uit de wok en houd ze warm. 
  3. Doe weer 1 eetlepel olie in de wok en roerbak de reuzengarnalen 2–3 minuten stevig, tot ze nog een beetje glazig zijn. Neem ze uit de wok en houd ze warm. 
  4. Doe weer 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de groenten 3–4 minuten. Voeg de reuzengarnalen en inktvistubes toe en voeg ook de fijngehakte chilipeper, honing, peper en KIKKOMAN sojasaus toe. Serveer warm.

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 35 min
Bereidingstijd: 25 min
kooktijd 10 min
Voedingswaarden (per portie) 962 kJ / 230 kcal
Vetten: 4 g
Eiwitten: 38 g
Koolhydraten: 6 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 300 g inktvistubes 
  • 500 g reuzengarnalen 
  • 500 g groene asperges 
  • ½ bosje lente-uien 
  • 3 el arachideolie 
  • ½ milde chilipeper
  • honing 
  • versgemalen peper 
  • 8 el KIKKOMAN sojasaus