
Zoet-kruide kippenvleugels

Ingrediënten voor 2 portie(s)
- 1 kg kippenvleugels
- 60 g boter
- 1 teentjes knoflook, geperst
- 2 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
- 2 el Kikkoman teriyaki barbecuesaus met honing
- 2 el tomatensaus
- 1 tl Tabasco® merk-pepersaus
Bereiding
Was de kippenvleugels, dep ze droog en vouw ze in driehoeken.
Doe boter, saus en kruiden in een pan, verwarm en roer tot alles gesmolten en goed met elkaar verbonden is. Zet het geheel apart om af te koelen. Voeg, als het afgekoeld is, de kippenvleugels toe en meng het goed.
Verwarm de grill en gril de kippenvleugels ongeveer 10 minuten aan elke kant. Draai ze zo vaak als nodig is.
Serveer met dips.
Producten gebruikt in dit recept
Ingrediënten voor 2 portie(s)
- 1 kg kippenvleugels
- 60 g boter
- 1 teentjes knoflook, geperst
- 2 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
- 2 el Kikkoman teriyaki barbecuesaus met honing
- 2 el tomatensaus
- 1 tl Tabasco® merk-pepersaus