Kookwedstrijd

  Kikkoman Receptenwedstrijd

  Ben jij creatief in de keuken of vind je het gewoon leuk om te koken? Stuur ons dan nu een foto van jouw lekkerste homemade gerecht, bereid met Kikkoman sojasaus of marinade en maak kans op een Big Green Egg Mini of 1 van de 200 Kikkoman kookpakketten.

  De Big Green Egg Mini is gebaseerd op de ruim 3000 jaar oude Aziatische kleioven waarmee je kunt grillen, bakken, koken, stoven en roken. Een veelzijdig kookapparaat dat hand-in-hand gaat met Kikkoman sojasaus of marinade en lekker eten.

  De Kikkoman Receptenwedstrijd wordt dit jaar alweer voor de 4e keer georganiseerd en deelname is heel eenvoudig. Bedenk je favoriete en makkelijk te bereiden gerecht, toetje of snack gemaakt met Kikkoman sojasaus of marinade en stuur ons er een foto van. Wij zijn namelijk op zoek naar de allerlekkerste creatie die op smaak is gemaakt met Kikkoman. Upload je foto via deze website en wie weet win jij wel een van de vele prijzen.

  De foto’s worden beoordeeld door Nina en Elise van foodblog Chickslovefood. Zij kiezen de 50 beste foto’s uit en daarvan vragen wij de recepten op.

  De bedenkers van de 10 beste recepten worden uitgenodigd voor een uitgebreide sushi workshop in Hotel Okura. De 5 beste thuiskoks worden daarnaast ook uitgenodigd om hun recept te bereiden tijdens een live kookwedstrijd in hotel Okura Amsterdam.

  De jury, bestaande uit Nina en Elise van foodblog Chickslovefood en de twee sterrenchefs van Hotel Okura Amsterdam; Onno Kokmeijer en Masanori Tomikawa kiezen het winnende recept tijdens de live kookwedstrijd.

  De winnaar van de Kikkoman receptenwedstrijd wordt beloond met een Big Green Egg Mini én een plaatsing van het recept op chickslovefood.com! Daarnaast hebben alle deelnemers de kans om een van de 200 Kikkoman kookpakketten te ontvangen. Deze omvatten een BBQ-grillhandschoen, een BBQ-borstel en Kikkoman Teriyaki Saus met Geroosterde Knoflook voor ultiem grillplezier.

  Overtuig ons van jouw kookkunsten en stuur een foto van je gerecht in vóór 30 september! 

  Heb je even geen inspiratie? Kijk dan eens hier! Als je wilt zien hoe de kookwedstrijd er vorig jaar aan toe ging, kijk dan hier.

  Inspiraties van het Kikkoman receptenwedstrijd 2017

  Houd rekening met het privacybeleid van onze website. Voor verdere zakelijke informatie verwijzen wij naar onze disclaimer.

  1. Maak een foto van jouw recept

  • Maximale bestandsgrootte: 5.0 MB
  • Toegestane bestandsgrootte: jpg, jpeg, png, gif, bmp

  2. Voer je gegevens in

  (*) Verplicht veld

  Mocht het niet lukken om deel te nemen via het online formulier, dan kun je jouw recept en foto mailen naar info@kikkoman.eu.

  Deelnemingsvoorwaarden + Verklaring gegevensbescherming

  Deelnemingsvoorwaarden

  1. De eerste organisator van de wedstrijd is: Kikkoman Trading Europe GmbH.

  2. Alle natuurlijke personen die ten minste 18 jaar oud zijn en in Nederland wonen, hebben recht op deelname.

  3. De wedstrijd is beperkt tot Nederland. Medewerkers van het organiserende bedrijf Kikkoman Trading Europe GmbH en hun gezinsleden, loterijen en automatische loterijdiensten zijn uitgesloten van deelname.

  4. Duur van de wedstrijd: 27-07-2018 / 30-09-2018

  5. Deelname aan de wedstrijd is door: Upload vanaf een receptfoto op deze landingspagina en voer uw naam en e-mailadres in.

  6. Elke deelnemer mag slechts eenmaal deelnemen.

  7. de 200 winnaars zullen worden getrokken aan het einde van de wedstrijd. 

  8. Alle deelnemers hebben de kans om één van deze prijzen te winnen: Een Big Green Egg Mini, een van de twee restaurantbonnen, een van 200 Kikkoman kookpakketten.

  9. De bedenkers van de 10 beste recepten worden uitgenodigd voor een uitgebreide sushi workshop in Hotel Okura. De vijf beste thuiskoks worden daarnaast ook uitgenodigd om hun recept te bereiden tijdens een live kookwedstrijd in hotel Okura Amsterdam.

  De jury, bestaande uit Nina en Elise van foodblog Chickslovefood en de twee sterrenchefs van Hotel Okura Amsterdam; Onno Kokmeijer en Masanori Tomikawa kiezen het winnende recept tijdens de live kookwedstrijd.

  De winnaar van de Kikkoman receptenwedstrijd wordt beloond met een Big Green Egg Mini én een plaatsing van het recept op chickslovefood.com. De top 5 beste recepten worden op de Kikkoman website geplaatst.  

  10. Een contante betaling van de prijs is uitgesloten; de prijs is niet toewijsbaar en overdraagbaar aan derden. 

  11. De 10 beste receptenworden op de 29-10-2018 per e-mail op de hoogte gebracht.

  12. Als de winnaar zich niet meldt binnen een termijn van 7 dagenna de kennisgeving aan de winnaar, vervalt de claim en wordt een vervangende winnaar getrokken.

  13. Rechtsmiddelen zijn uitgesloten. Kikkoman Trading Europe GmbH kan te allen tijde de wedstrijd wijzigen of beëindigen. Aan voortijdige beëindiging kunnen geen rechten worden ontleend. Kikkoman Trading Europe GmbH heeft het recht personen van deelname uit te sluiten als er gegronde redenen zijn, met name een schending van de voorwaarden voor deelname. In dergelijke gevallen kan de winst ook worden ingetrokken en op een latere datum worden teruggevorderd. 

  14. Kikkoman Trading Europe GmbH is de ontvanger van de gegevens en informatie die door de deelnemer aan de loterij.

  Verklaring gegevensbescherming 

  Wij hechten bijzonder belang aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens en behandelen deze vertrouwelijk. De verwerking van uw gegevens vindt uitsluitend plaats in het kader van de wettelijke bepalingen conform de bepalingen van de basisbeschikking gegevensbescherming (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en met verstrekkende technische en organisatorische maatregelen worden uw gegevens beschermd. 

  De door u verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend in het kader van het vergelijkend onderzoek verwerkt. De rechtsgrondslag hiervoor is § 6, lid 1, onder a) en b), van het Algemene Verordening Gegevensbescherming. 

  U heeft recht op toegang, rectificatie, annulering, verzet, beperkingen op de verwerking en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens. U kunt uw toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens te allen tijde met ingang van de toekomst intrekken. Als u van mening bent dat de verwerking van uw persoonsgegevens in strijd is met de wetgeving inzake gegevensbescherming, kunt u altijd in beroep gaan bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (zie artikel 77 Algemene Verordening Gegevensbescherming).

  Persoonlijke gegevens worden zonder uw toestemming niet doorgegeven of doorgegeven aan derden. Alle opgeslagen gegevens worden na afloop van het vergelijkend onderzoek gewist.