Limited EditionWinn

Het umamiseizoen

Umami

De winter is een bijzondere tijd van het jaar. Een tijd waarin familie en vrienden samenkomen. Praten, lachen en samen genieten. Dit wordt natuurlijk gevierd met heerlijk eten op tafel, met de geweldige, rijke umamismaak.

HET NIEUWE JAAR INLUIDEN MET OSECHI-RYŌRI

In Japan is het traditie om op oudejaarsavond osechi‑ryōri te maken: meerdere kleine gerechtjes die op nieuwjaarsdag samen met de familie worden gegeten en geluk brengen. Onze nieuwe Kikkoman Limited Edition staat in het teken van deze traditie. Meer weten?

Naar de Limited Edition
DOE MEE AAN KIKKOMANS
WINTERWINACTIE!

Wil je je laten inspireren door onze veelzijdige receptideeën en heb je zin in een authentiek Japanse smaak? Grijp dan nu je kans om een Kikkoman Limited Edition-flesje of hoogwaardig Japans servies te winnen. Bijvoorbeeld een gelakte ojyu-foodbox, een traditionele mino-theeset met een theepot en twee kopjes of twee Japanse soepkommen! De prijzen worden verloot onder alle deelnemers. Misschien is er binnenkort wel eentje van jou. Tot die tijd wachten er nog genoeg heerlijke recepten op je om uitgeprobeerd te worden.

Wij wensen je veel succes en eet smakelijk!

VIER DE SMAAK

De essentie van dit seizoen zit hem in de smaak: umami. Hartig, intens en verwarmend van binnenuit. Umami is geen specerij - het is de vijfde basissmaak naast zout, zoet, zuur en bitter. Umami voegt een speciale, heerlijke noot toe aan elk gerecht.

Onze 15 nieuwe, feestelijke recepten geïnspireerd op Japanse osechi-ryōri zijn ook rijk aan umami. Dit is waar Japan Europa ontmoet. Laat je verrassen!

EEN UNIEK
TOETJE!

Hier komt‑ie: gefrituurde tempura‑kaneelappels

Naar het recept
GENIET VAN DE NATUURLIJKE SMAAK

Er zijn slechts vier ingrediënten nodig om een diepe, rijke, intense smaak te creëren: water, sojabonen, tarwe en zout. Kikkoman Sojasaus wordt gebrouwen volgens een al 300 jaar ongewijzigd traditioneel Japans recept.

POPULAIRE LOKALE GERECHTEN

Tradities zijn iets prachtigs. Vooral in de keuken. Bij sommige gerechten weet je meteen: ja, zo smaakt het feestelijke winterseizoen. Feestelijk, intens en vertrouwd. Hier zijn onze favorieten uit onze huiselijke keuken. Smakelijk eten!

HOE ANDEREN HET SEIZOEN VIEREN

Langzaam gebakken honingspek, gevulde pompoen, verse mosselen - net als elke familie heeft elk land zijn eigen traditionele gerechten die vooral in de feestelijke wintertijd worden geserveerd. Ontdek de favoriete gerechten van je Europese buren en begin je eigen feesttradities.

KOM IN DE STEMMING EN LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WINTERSE FILM!Bekijk de video
Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.

*verplicht veld

**Door dit hokje aan te kruisen en op 'Nu deelnemen' te klikken, geef ik toestemming voor de verwerking van mijn persoonlijke gegevens (e-mailadres, naam indien van toepassing) met het oog op het ontvangen van de nieuwsbrief. Deze toestemming strekt zich ook uit tot de succesanalyse van de nieuwbsrief door het evalueren van de openings- en klikfrequenties hiervan en de links die deze bevat, evenals de gebruikte e-mailprogramma's. Deze toestemming kan op elk moment worden ingetrokken voor de toekomst. Het intrekken van toestemming heeft geen invloed op de winkansen in de winactie. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.