Via Google+ delen:

Inkoper grondstoffen en verpakkingen

Kikkoman verbindt een 300 jaar oude Japanse brouwtraditie met een moderne, gezonde 'food lifestyle'. Onze merkbelofte: "Geniet van de mooie dingen die het leven biedt!". Voor onze afdeling Inkoop zoeken wij een proactieve en gedreven Inkoper grondstoffen en verpakkingen.

Als Inkoper grondstoffen en verpakkingen werk je op onze locatie in Hoogezand-Sappemeer. Binnen Kikkoman weet jij alles over de Inkoop en werk je nauw samen met de afdelingen planning, productie, kwaliteit, verkoop en marketing en geef je leiding aan twee Voorraadbeheerders.

Wat ga je doen?

Als Inkoper grondstoffen en verpakkingen binnen Kikkoman Foods Europe B.V. sta jij sterk in je schoenen en weet je internationaal je ‘mannetje’ te staan. Je kunt goed prioriteiten stellen en draagt deze ook uit. Je beheert het informatie- en administratiesysteem (MRP) van de grondstoffen en verpakkingen. Je onderhoudt het contact met onze leveranciers en legt gemaakte afspraken vast. Voor een deel voer je zelf de prijsonderhandelingen met leveranciers en beheer je de contracten. Hiervoor vraag je offertes op, doe je de leveranciersselectie en koop je verpakkingen en grondstoffen in. Vanuit jouw persoonlijke interesse volg je de relevante markt- en prijsontwikkelingen. Van nieuwe verpakkingsmaterialen en grondstoffen vraag je productspecificaties en kwaliteitsdocumenten aan, zodat je deze goed kunt beoordelen.

Wie ben jij?

Jij vindt het leuk om te onderhandelen bent graag werkzaam binnen een internationale en groeiende werkomgeving. Je bent communicatief sterk en weet goed wat op welk moment nodig is om tot het juiste resultaat te komen. Met jouw coachende werkhouding ontwikkel je onze Voorraadbeheerders en til je de kwaliteit van de afdeling Inkoop naar een hoger niveau. Daarnaast ben je een georganiseerde teamspeler, die zichzelf wil blijven ontwikkelen en bij wil dragen aan de groei van onze internationaal opererende organisatie.

Jij hebt:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, aangevuld met meerdere jaren inkoopervaring;
  • Kennis van de (Waren)wettelijke eisen voor verpakkingen en ingrediënten in de levensmiddelenbranche of bereid hier opleidingen voor te volgen;
  • Nog niet persé leidinggevende ervaring opgedaan;
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse, Engelse- en Duitse taal;
  • Plezier in het opbouwen van goede en duurzame relaties;
  • Sterke analytische skills en je werkt resultaatgericht;
  • Ervaring in het werken met verpakkingsmaterialen en ingrediënten binnen de voedingsmiddelenindustrie is een pre

Kikkoman biedt:

  • Een professionele werkomgeving waar ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen door trainingen of een passende opleiding
  • Goede arbeidsvoorwaarden als een premievrij pensioen en reiskostenvergoeding
  • Een uitdagende, informele en veelzijdige functie met uitzicht op een vast dienstverband

Meer weten over Kikkoman, onze producten en het productieproces? Kijk op www.kikkoman.nl. Kijk jij uit naar deze nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief per e-mail naar Herma Meijer.

Posted at: 19.07.2019
Expires at: 19.08.2019
ID: 1907IG

< terug

Company:Kikkoman Foods Europe B.V.
Address:de Vosholen 100,
9611TG Sappemeer
Contact:

Herma Meijer
h.meijer@kikkoman.nl
+31 598 39 98 98