Vacature

Medewerker Technische Dienst

full-time

Miljoenen mensen overal ter wereld kennen en gebruiken de natuurlijk gebrouwen sojasaus van Kikkoman. Meer dan 7.000 mensen werken mee aan de ontwikkeling van ons van oorsprong Japanse bedrijf. Kikkoman heeft wereldwijd 11 productielocaties welke zijn gevestigd in Japan, de Verenigde Staten, Singapore, Taiwan, China, Brazilië en Nederland. Vanuit het Groningse Sappemeer, waar ongeveer 200 mensen werken, produceert Kikkoman Foods Europe B.V. de sauzen voor Europa en een groeiend aantal landen buiten Europa. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een Medewerker Technische Dienst.

Europa is de groeimarkt binnen de Kikkoman Group. Onze productie in Sappemeer groeit jaarlijks gemiddeld 10%. Dit maakt dat wij binnen Kikkoman nooit stil zitten, altijd wordt de fabriek wel ergens uitgebreid.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Technische Dienst  kom je te werken in een gezellig team waarbij je samen met jouw collega’s zorgt voor het optimaal functioneren van onze machines en installaties. Tijdens de uitvoering van jouw werk staat veiligheid voorop, pas je altijd de veiligheidsregels toe en ben je verantwoordelijk voor het veilig stellen  en houden van onze installaties en gereedschappen. De werkzaamheden worden verricht volgens de gestelde richtlijnen en wettelijke eisen (o.a. CE, ATEX en NEN 3140).

Je verricht (preventieve) onderhouds-, storings- en reparatiewerkzaamheden aan machines en installaties op elektronisch, mechanisch, pneumatisch en deels op besturingstechnisch gebied en lost storingen op die kunnen leiden tot stilstand in de productie, maar ook tot problemen op het gebied van voedselveiligheid, milieu en kwaliteit.

Wie ben jij?

Jij bent een zelf startende techneut, die storingen aanpakt bij de bron en zich verdiept in de oorzaak van een probleem, zodat verstoringen duurzaam worden verholpen. Je hoeft niet op alle gebieden een specialist te zijn, wij bieden vakgerichte trainingen aan om jouw kennis te verbreden. Je werkt oplossingsgericht en vindt het leuk om jouw kennis te delen met collega’s om samen te gaan voor het beste resultaat. Je bent een teamspeler die zich wil blijven ontwikkelen.

Jij hebt:

  • een relevante afgeronde MBO niveau 4 opleiding (mechatronica, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek of vergelijkbaar);
  • minimaal 3 jaar ervaring als Medewerker Technische dienst, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie;
  • enige ervaring in het werken met een onderhoudsmanagementsysteem (wij werken binnen Kikkoman met Ultimo);
  • bij voorkeur aanvullende cursussen gevolgd op het gebied van elektrotechniek, mechanica of onderhoudstechnieken en enige kennis van PLC-besturingen, hydrauliek en/of pneumatiek;
  • de bereidheid tot het draaien van consignatiediensten (gemiddeld 1x per 7 weken);
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift).

Kikkoman biedt:

  • een uitdagende baan bij een continu groeiende organisatie;
  • een informele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • arbeidsvoorwaarden zoals een levensfase budget, premievrij pensioen, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.

Meer weten over Kikkoman, onze producten en het productieproces? Kijk op www.kikkoman.nl.

Word jij enthousiast van bovenstaande? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief per e-mail naar hr@remove-this.kikkoman.nl t.a.v. Herma Meijer.

Company:
Kikkoman Foods Europe B.V.

Address:
de Vosholen 100, 9611TG Sappemeer

Contact:
Herma Meijer
hr@remove-this.kikkoman.nl
+31 598 39 98 98

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.