

Banh mi met knapperige kabeljauw
De pittig-frisse fusion met veel groenten, kruiden en knapperige tempuravis krijgt een bijzondere smaakboost door de nootachtige Kikkoman Sesamsaus.
Voorbereiding
Banh mi: Snijd de kabeljauw in middelgrote blokjes.
Beslag: Meng tempurabloem met water en kurkuma tot een gladde massa en haal de kabeljauwblokjes door het beslag. Rol ze vervolgens door de sesamzaadjes en frituur ze goudbruin.
Salade: Snijd wortels en komkommer in julienne en hak koriander fijn. Meng rijstazijn met honing, voeg de groenten toe en laat 5 minuten marineren. Was de sla.
Serveren: Snijd stokbroodjes doormidden, maar niet helemaal. Besmeer de binnenkant met Kikkoman Sesamsaus en schik de salade, uitgelekte groenten en krokante vis erop.
Recept-ID F1010
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer