Banh mi met knapperige kabeljauw
Banh mi met knapperige kabeljauw

Banh mi met knapperige kabeljauw

totale tijd20 min.

De pittig-frisse fusion met veel groenten, kruiden en knapperige tempuravis krijgt een bijzondere smaakboost door de nootachtige Kikkoman Sesamsaus.

Ingrediënten

10 porties

Banh mi:

10 
kleine stokbroodjes
800 g
kabeljauw

Beslag:

100 g
witte sesamzaadjes
100 g
tempurabloem
200 ml
water
3 l
olie om te bakken
2 tl
kurkuma

Salade:

300 g
wortelen
300 g
komkommer
100 ml
rijstazijn
4 tl
honing
4 tl
koriander
100 g
krulsla

Voorbereiding

Banh mi: Snijd de kabeljauw in middelgrote blokjes. 
 
Beslag: Meng tempurabloem met water en kurkuma tot een gladde massa en haal de kabeljauwblokjes door het beslag. Rol ze vervolgens door de sesamzaadjes en frituur ze goudbruin. 
 
 
Salade: Snijd wortels en komkommer in julienne en hak koriander fijn. Meng rijstazijn met honing, voeg de groenten toe en laat 5 minuten marineren. Was de sla. 
 
 
Serveren: Snijd stokbroodjes doormidden, maar niet helemaal. Besmeer de binnenkant met Kikkoman Sesamsaus en schik de salade, uitgelekte groenten en krokante vis erop.

Recept-ID F1010

Recept als PDF

PDF downloaden

Heb je nog vragen over onze recepten of producten?

We helpen je graag.

Neem nu contact met ons op

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze producten, hun verkrijgbaarheid of wil je gewoonweg meer over Kikkoman weten? Neem dan contact met ons op!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* Verplicht veld

Graag willen wij u wijzen op onze verklaring inzake de bescherming van persoonsgerelateerde gegevens. Voor verdere zakelijke informatie verwijzen wij naar onze disclaimer.