

Fruitige Aziatische quesadilla met eend
Mexico ontmoet Azië in dit heerlijke fusionrecept. In plaats van kip en kaas verras je je gasten met een pittige vulling van eend, mango en ananas. Kikkoman Teriyaki Glaze zorgt voor een volle zoete smaak zonder urenlang te sudderen.
Voorbereiding
Vulling: Verwijder vel van eendenborsten en hak het vlees fijn in een molen of keukenmachine. Snipper sjalotten en bak ze in olie tot ze doorschijnend zijn. Voeg het eendengehakt toe en bak 5 minuten. Voeg mango en ananas toe en blus af met shaoxingwijn. Voeg Kikkoman Teriyaki Glaze en vijfkruidenpoeder toe aan de pan en laat inkoken, voeg vervolgens de koriander toe.
Serveren: Leg tortilla's in de pan en leg wat van de vulling op één helft. Maak een halve maan en rooster ze aan beide kanten goudbruin. Snijd doormidden voor het opdienen.
Recept-ID F1011
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer