

Gekruide kippopcorn
Snel, knapperig, heerlijk: deze kipsnack met geurige kruiden en gefrituurde Thaise basilicum krijgt een zoete en pittige smaaktoets dankzij Kikkoman Teriyaki Marinade.
Ingrediënten
Kip:
Paneerlaag:
Kruiden:
Voorbereiding
Kip: Snijd de kip in stukken en doe in een kom. Meng goed met knoflook, vijfkruidenpoeder, Kikkoman Teriyaki Marinade, tomatenpuree en rijstwijn. Marineer minstens 1 uur.
Paneerlaag en kruiden: Rooster de specerijen droog en maal ze tot poeder of stamp ze fijn in een vijzel. Hak Thaise basilicum. Haal de kip uit de marinade en laat uitlekken. Voeg eiwit en zetmeel bij de kip en meng grondig. Wentel de kip door paneermeel en bak goudbruin. Bak daarna de basilicumblaadjes tot ze knapperig zijn.
Serveren: Bestrooi kip met kruiden en basilicum.
Recept-ID F1008
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer