

Krokante taquito’s van rode bonen, maïs & paprika
Voor dit Mexicaanse veggiehapje worden minitortilla's gevuld, krokant gebakken en geserveerd met een fruitige en pittige salsa. Kikkoman Poke Saus met sojasaus, geroosterdesesamolie, citroen en chilipeper geeft de snack die speciale kruidige smaak.
Ingrediënten
Vulling:
Salsa:
Voorbereiding
Vulling: Snijd uien en knoflook fijn, snijd paprika's in blokjes en bak alles in bakolie. Tofu fijn verkruimelen, bij de groenten doen en goudbruin bakken. Voeg Kikkoman Poke Saus, uitgelekte bonen, maïs en komijn toe, giet de gehakte tomaten erbij en bak 10 minuten.
Taquito’s: Snijd tortilla's in rechthoeken ter grootte van een handpalm en vul ze met bereide vulling en cheddar. Rol op, leg naast elkaar op een bakplaat en bak ongeveer 5 minuten in de oven op 200 graden, tot ze goudbruin zijn.
Salsa: Avocado in blokjes snijden. Jalapeño, koriander en ui fijnsnijden. Tomaten ontpitten en in blokjes snijden die even groot zijn als de avocado. Meng alles met Kikkoman Poke Saus en limoensap.
Serveren: Schik de taquito's op een bord en garneer met salsa.
Recept-ID F1022
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer