

Pad-krapaorundvlees met pinda's en Thaise basilicum
Geen streetfoodmarkt in Thailand is compleet zonder pad krapao. Deze sappige umamibom is topcomfortfood en staat in een recordtijd op tafel. Met Kikkoman Tamari Glutenvrije Sojasaus kan iedereen van deze klassieker genieten.
Ingrediënten
Saus:
Pad krapao:
Om te serveren:
Voorbereiding
Saus: Meng Kikkoman Tamari Glutenvrije Sojasaus, oestersaus, vissaus, limoensap, palmsuiker, runderbouillon en maïszetmeel en zet apart.
Pad krapao: Snipper de sjalotten en knoflook en bak in arachideolie. Snijd de paprika in reepjes, voeg toe aan de pan en bak 2 minuten. Voeg gehakt toe en roerbak tot het knapperig is. Voeg dan de saus toe die je eerst weer goed hebt geroerd. Kook alles 3 minuten, tot de saus dikker wordt.
Om te serveren: Strooi koriander, bieslook, Thaise basilicum en pinda's over het vlees en serveer met jasmijnrijst.
Recept-ID F1025
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer