

Pinda udon met broccoli en mango
Een hele jungle op een bord: het gerecht van vandaag voor de kleintjes bestaat uit een woud van udonnoedels, broccolibomen en een vleugje Kikkoman Sojasaus Minder Zout.
Noedels ca. 130 g
Broccoli ca. 40 g
Saus ca. 50 g
Mango ca. 10 g
Pinda ca. 5 g
Voorbereiding
Stap 1
Breng de Kikkoman Sojasaus Minder Zout en de groentebouillon aan de kook. Mix de pindakaas erdoor met een staafmixer. Breng per portie ca. 50 g saus in een sauteerpan aan de kook. Rol de noedels op met een lange tang, leg op een bord en bestrooi met pinda's.
Stap 2
Snijd de broccoliroosjes in plakjes van ongeveer 3 mm dik en blancheer ze ongeveer 1 minuut in gezouten water. Schik de kleine “broccoliboompjes” als een bos tussen de opgerolde noedels en serveer gegarneerd met de mango en pinda's.
Tip:
Om het bos kleurrijker te maken, kun je bloemkool of romanesco roosjes toevoegen.
Recept-ID F1078
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer


![[Translate to Niederländisch:] [Translate to Niederländisch:]](https://www.kikkoman.nl/fileadmin/_processed_/5/a/csm_F1096-recipe-page_Venison_ossobuco_with_sweet_potato_puree_Desktop_Header_3c466be407.webp)








