Pinda udon met broccoli en mango
Pinda udon met broccoli en mango

Pinda udon met broccoli en mango

totale tijd 30 min.
15 min. voorbereidingstijd
15 min. kooktijd

Een hele jungle op een bord: het gerecht van vandaag voor de kleintjes bestaat uit een woud van udonnoedels, broccolibomen en een vleugje Kikkoman Sojasaus Minder Zout.

Ingrediënten

10 porties

Voor de noedels:

150 ml
groentebouillon
300 g
pindakaas
1,3 kg
udonnoedels, gekookt
50 g
gezouten pinda's, fijngehakt

Ook:

400 g
broccoliroosjes
100 g
mango, fijngesneden
Allergenen:
Soja, gluten, selderij, pinda's
Totale gewicht per portie:
235 g
Gewicht per ingrediënt:

Noedels ca. 130 g
Broccoli ca. 40 g
Saus ca. 50 g
Mango ca. 10 g
Pinda ca. 5 g

Voorbereiding

Stap 1

Breng de Kikkoman Sojasaus Minder Zout en de groentebouillon aan de kook. Mix de pindakaas erdoor met een staafmixer. Breng per portie ca. 50 g saus in een sauteerpan aan de kook. Rol de noedels op met een lange tang, leg op een bord en bestrooi met pinda's.

Stap 2

Snijd de broccoliroosjes in plakjes van ongeveer 3 mm dik en blancheer ze ongeveer 1 minuut in gezouten water. Schik de kleine “broccoliboompjes” als een bos tussen de opgerolde noedels en serveer gegarneerd met de mango en pinda's.

Tip:

Om het bos kleurrijker te maken, kun je bloemkool of romanesco roosjes toevoegen.

Recept-ID F1078

Recept als PDF

PDF downloaden

Ontdek meer

Heb je nog vragen over onze recepten of producten?

We helpen je graag.

Neem nu contact met ons op

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze producten, hun verkrijgbaarheid of wil je gewoonweg meer over Kikkoman weten? Neem dan contact met ons op!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* Verplicht veld

Graag willen wij u wijzen op onze verklaring inzake de bescherming van persoonsgerelateerde gegevens. Voor verdere zakelijke informatie verwijzen wij naar onze disclaimer.