

Rijstnoedelbowl met zeevruchten en pokédressing
Bowls zijn altijd een schot in de roos!
Met rijstnoedels, zeevruchten, maïs en avocado is deze streetfoodfavoriet een echte smaakervaring die dankzij Kikkoman Poke Saus in een handomdraai klaar is.
Voorbereiding
Bowl: Kruid de zeevruchten met zout en peper, besprenkel ze met limoensap en schroei ze kort op zeer hoog vuur. Halveer de komkommers en snijd ze in plakjes en snijd de ui in dunne ringen. Schil de avocado's en mango's en snijd ze in blokjes.
Optioneel: laat de maïs uitlekken. Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd ze in kleine stukjes.
Om te serveren: Meng de noedels en groenten in een schaal, voeg de zeevruchten en Kikkoman Poke Saus toe en serveer met lente-uitjes.
Recept-ID F1026
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer