

Spaghetti met rode biet, teriyakisaus en geitenroomkaas
De opvallend roze kleur van dit gerecht wordt geëvenaard door zijn heerlijke smaak, met een combinatie van aardse rode biet en de rijke diepte van Kikkoman Woksaus Teriyaki.
- Pasta, circa 300 g
- Rode biet met teriyaki, circa 70 g
- Toppings, circa 40 g
Voorbereiding
Stap 1
Snijd de rode bieten in kleine hapklare stukjes, roerbak in wat olie en voeg Kikkoman Woksaus Teriyaki toe. Houd warm tot aan het serveren.
Stap 2
Roerbak de sjalotten in wat olie en voeg het rodebietensap toe. Breng aan de kook, roer de boter erdoorheen en kruid met zout en peper. Kook de spaghetti al dente volgens de instructies op de verpakking en voeg het rodebietensap toe. Kook nog 1‑2 minuten tot het sap iets indikt. Voeg de babysnijbiet toe en roer om. De snijbiet moet nog wat bite hebben.
Stap 3
Serveer de spaghetti in spiraalvorm op de borden. Leg de rode bieten met teriyaki eromheen en top af met de gehakte walnoten en verkruimelde geitenroomkaas.
Tip:
Bewaar wat kookvocht van de pasta om de consistentie van de saus te kunnen aanpassen.
Recept-ID F1071
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer