

Spiesjes van tofu en aubergine
Streetfoodtrendveggies: deze spiesjes van aubergine en tofu zijn niet alleen in een handomdraai gemaakt, ze kunnen ook worden aangepast aan de groenten van het seizoen. De saus met Aziatische paddenstoelen en Kikkoman Teriyaki Marinade geeft het gerecht zijn zoete en pittige smaak.
Ingrediënten
Spiesjes:
Saus:
Om te serveren:
Voorbereiding
Spiesjes: Snijd tofu en aubergine in gelijke stukken en laat 15 minuten weken in Kikkoman Teriyaki Marinade. Haal ze uit de marinade, steek ze op spiesjes en grill ze circa 10 minuten, tot de aubergine zacht is. Vloeistof bewaren!
Saus: Fruit gember en knoflook in olie, voeg dan shimeji toe en bak 2 minuten. Voeg honing en marinade toe en laat inkoken.
Serveren: Schik de spiesjes, giet saus erover en bestrooi met gehakte bieslook en geroosterde sesamzaadjes. Serveer met rijst, indien gewenst.
Recept-ID F1024
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer