

Teriyaki-everzwijn-noedelbouillon
Pho in een nieuw jasje met wild: wild zwijn bereid met Kikkoman Teriyaki Marinade en een bouillon verdiept met Kikkoman Sojasaus, bieden een frisse kijk op de klassieker.
Ingrediënten
Voor het vlees:
Voor de bouillon:
Voor de bouillontoevoegingen:
Als toevoeging:
- Bouillon ca. 200 g
- Vlees (everzwijn) ca. 120 g
- Noedels ca. 120 g
- Paksoi ca. 30 g
- Champignons ca. 30 g
- Ui ca. 10 g
- Shiso cress ca. 3 g
Voorbereiding
Stap 1
Meng het wild zwijn met de Kikkoman Teriyaki Marinade en laat het minimaal 2-3 uur marineren (het liefst de hele nacht). Schroei de stukken vlees voor het serveren 3-4 minuten aan alle kanten dicht in plantaardige olie. Daarna in de oven op 180°C (ventilator) in ca. 10 minuten medium bakken. Laat even rusten en snijd dan in dunne plakjes.
Stap 2
Voeg de gember, knoflook, steranijs en gedroogde paddenstoelen toe aan de bouillon. Breng aan de kook en laat 2-3 uur zachtjes koken. Zeef vervolgens.
Stap 3
Blancheer de paksoi en shiitakepaddenstoelen.
Stap 4
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel over kommen. Schik de resterende bouillontoevoegingen - inclusief de enokipaddenstoelen - rond de noedels.
Stap 5
Leg de plakjes wild zwijn in de kommen en giet de hete bouillon erover. Werk af met de shiso cress en serveer.
Tip:
Voor grotere groepen: het wildzwijnzadel kan in zijn geheel worden gebraden en in plakjes worden gesneden om te serveren.
Recept-ID F1097
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer








![[Translate to Niederländisch:] [Translate to Niederländisch:]](https://www.kikkoman.nl/fileadmin/_processed_/5/a/csm_F1096-recipe-page_Venison_ossobuco_with_sweet_potato_puree_Desktop_Header_3c466be407.webp)



