

Teriyaki-woknoedels
Veel meer dan alleen gebakken noedels: deze teriyaki-woknoedels zullen zeker indruk maken op je gasten met de authentieke smaak van Kikkoman Woksaus Teriyaki en verse groenten.
Ingrediënten
Voor de woknoedels:
Garnering:
Woknoedels met groenten approx. 450 g - Garnering approx. 17.5g
Voorbereiding
Stap 1
Kook de broccoli 2-3 minuten in gezouten water. Dompel daarna kort in koud water.
Stap 2
- Kook de noedels circa 2 minuten en spoel kort af.
Stap 3
Verhit olie in een wok, koekenpan of kantelbare koekenpan op middelhoog vuur (kantelbare koekenpan circa 140 °C). Voeg de knoflook, wortel en ui toe en roerbak 2 minuten tot de ui bruin begint te worden.
Stap 4
Voeg de broccoli, rode paprika en babymaïskolfjes toe en bak nog 3 minuten tot de groenten gaar zijn, maar nog een bite hebben.
Stap 5
Voeg de noedels en Kikkoman Woksaus Teriyaki toe en roer nog 3 minuten op middelhoog vuur tot alles een geheel vormt.
Stap 6
- Serveer de noedels met lente-ui, koriander, chilipeper, wat Kikkoman Woksaus Teriyaki en twee citroenpartjes per portie.
Tip:
Voeg voor extra pit wat sriracha toe. Ook vis of vlees past goed bij dit gerecht.
Recept-ID F1061
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer