

Wrap met kip teriyaki
De perfecte combinatie van teriyaki en fingerfood. Je gasten zullen dol zijn op deze wrap met verse groente en hartige kip, mede dankzij de zoet-pittige smaak van Kikkoman Woksaus Teriyaki.
Vlees approx. 110 g - Rode paprika approx. 50 g - Wortel approx. 35 g - Salade approx. 50 g - Wrap approx. 65 g - Saus approx. 5 g
Voorbereiding
Stap 1
Marineer de kipblokjes circa 10 minuten in Kikkoman Woksaus Teriyaki. Verhit een koekenpan en bak de kip circa 3-4 minuten aan alle kanten op middelhoog vuur.
Stap 2
Smeer elke tortilla in met 5 ml Kikkoman Woksaus Teriyaki en beleg met de groenten, sla en kip.
Stap 3
Rol de tortilla op tot een strakke wrap, snijd in vieren en serveer gegarneerd met sesamzaadjes.
Tip:
Een mooi stuk touw of prikker kan helpen de in stukken gesneden wrap bij elkaar te houden.
Recept-ID F1064
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer