

Aziatische rundvleesrollade met paksoi-noedels
Malse, langzaam gestoofde rundvleesrollade gecombineerd met een frisse paksoi- en glasnoedelsalade. De kenmerkende intense smaak en karakter komen van Kikkoman Sojasaus – het hartige geheim achter de stoofsaus.
Ingrediënten
Voor de rollades:
Voor de salade:
Extra:
- Vlees ca. 150 g
- Salade ca. 130 g
- Saus ca. 50 g
Voorbereiding
Stap 1
Leg voor elke roulade twee plakjes rundvlees in een T-vorm op elkaar, bestrijk ze lichtjes met misopasta en bestrooi ze met ingemaakte gember. Leg een plakje gerookte tofu boven op de T, vouw de zijkanten naar binnen en rol het geheel vanaf de onderkant strak op.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 160°C (hete lucht). Verhit de olie in een braadpan en bak de rollades aan alle kanten 6-8 minuten. Haal het vlees uit de pan. Doe de uien, champignons en knoflook in de braadpan en bak deze 5-6 minuten. Roer de tomatenpuree erdoor en bak nog 1-2 minuten. Blus af met rode wijn en laat iets inkoken. Voeg de runderbouillon toe, leg de rollades in het vocht en stoof ze ongeveer 2,5 uur in de oven, waarbij u ze om de 30 minuten omdraait.
Stap 3
Kook de glasnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een pan en bak de paksoi en uien 2-3 minuten. Meng dit met de glasnoedels in een grote kom. Klop de sesamolie, chilipepers, koriander, limoensap en honing door elkaar en meng de salade met de dressing. Voeg de pinda's toe.
Stap 4
Haal de rollades uit de saus. Zeef de saus door een fijne zeef en breng op smaak met de Kikkoman Sojasaus. Meng de maïzena met een beetje water en gebruik dit om de saus iets te binden. Doe de rollades terug in de saus en verwarm ze opnieuw. Serveer met de salade en garneer met de tuinkers.
Tip
Om te controleren of de rollades gaar zijn, prikt u er voorzichtig met een vleesvork in. Er mag weinig tot geen weerstand zijn.
Recept-ID F1102
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer






![[Translate to Niederländisch:] [Translate to Niederländisch:]](https://www.kikkoman.nl/fileadmin/_processed_/5/a/csm_F1096-recipe-page_Venison_ossobuco_with_sweet_potato_puree_Desktop_Header_3c466be407.webp)




