

Koreaanse kimchi-lamsspiesjes
Koreaanse nationale schat: het traditionele bereidingsproces van kimchi van gefermenteerde kool duurt dagenlang. Kikkoman biedt met de Kikkoman Kimchi Chilisaus een shortcut naar de pittige hemel, hier met aromatisch lamsvlees, knapperige noten en verse kruiden.
Ingrediënten
Lamsvlees:
Pindamayonaise:
Om te serveren:
Voorbereiding
Lamsvlees: Snijd het vlees in dunne reepjes en leg het in een marinade van Kikkoman Kimchi Chilisaus, rijstwijn, noten, knoflook, sojapasta en limoenrasp. Breng op smaak met peper en laat minstens 30 minuten marineren. Steek het vlees op de spiesjes en bak vlak voor het serveren ongeveer 5 minuten op een zeer hete grill.
Pindamayonaise: Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
Om te serveren: Bestrooi de spiesjes met koriander en serveer met partjes limoen en pindamayonaise.
Recept-ID F1014
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer