

Rigatoni met Koreaanse BBQ chicken
Zoet, pittig en rijk van smaak – deze heerlijke pasta met Koreaanse BBQ chicken is een echte traktatie. De vurige gochujangpasta gecombineerd met Kikkoman Sojasaus creëert een intense smaak. Maak het gerecht af met vers limoensap en laat gegarandeerd een blijvende indruk achter op je gasten.
Ingrediënten
Voor de kip:
Voor de groentensaus:
Voor de pasta:
Garnering:
Pasta approx. 364 g - Toppings approx. 13 g
Voorbereiding
Stap 1
Kook de rigatoni 12 minuten volgens de instructies op de verpakking.
Stap 2
Strooi ondertussen zout op de kipblokjes en laat circa 2 minuten staan. Verhit een pan met dikke bodem, voeg zonnebloemolie toe en schroei de kip circa 2 minuten aan.
Stap 3
Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg de zwartebonenpasta, Kikkoman Sojasaus, gochujangpasta en gerooktepaprikapoeder toe. Kook nog 3 minuten.
Stap 4
Voeg de paksoi en rode paprika toe aan de pan en laat circa 2 minuten koken. Roer de gekookte rigatoni erdoorheen en kook nog 1 minuut.
Stap 5
Serveer de pasta in diepe borden, besprenkel met limoensap en Kikkoman Sesamolie en garneer met lente-ui.
Tip:
Je kunt wat pastawater bewaren en aan de pan toevoegen om de saus iets te verdunnen.
Recept-ID F1004
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer