

Taco's van gans met salsa en gekaramelliseerde pompoen
Duits-Mexicaanse fusion op zijn best - deze smakelijke ganzentaco's met Japanse twist zullen uw gasten gegarandeerd bekoren. Kikkoman Pokesaus geeft de vulling een perfect gekruide smaak.
Ingrediënten
Voor de gans:
Voor de salsa:
Voor de pompoen:
Daarnaast:
- Vlees (gans) ca. 150 g
- Tortilla ca. 75 g
- Salsa ca. 60 g
- Pompoen ca. 30 g
- Zaden ca. 15 g
- Bosui ca. 5 g
- Spaanse peper ca. 5 g
Voorbereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op ongeveer 160°C (ventilator). Doe de ganzenbouten, uien, knoflook, gember en Kikkoman Pokesaus in een braadslede en braad ca. 2 uur tot het vlees mals is en gemakkelijk loslaat van het bot. Een deel van het vet afromen. Haal het vlees van het bot, meng het met de gekookte poké-uitjes en zet het apart.
Stap 2
Masseer voor de salsa de rode kool met de Kikkoman Sojasaus, sesamolie, chilivlokken en limoensap. Zet apart.
Stap 3
Meng de butternutpompoen met de olie en honing, breng op smaak met zout en rooster ongeveer 20 minuten op 180°C. Rooster de pompoenpitten ongeveer 5 minuten op een aparte bakplaat.
Stap 4
Bereid de maïstortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul per portie drie taco's met heet ganzenvlees, pompoenblokjes, salsa, pompoenpitten, milde chilipeperplakjes, lente-uitjes en erwtenscheuten.
Tip:
Als je de taco's als voorgerecht serveert, is 1 stuk per portie voldoende.
Recept-ID F1099
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer



![[Translate to Niederländisch:] [Translate to Niederländisch:]](https://www.kikkoman.nl/fileadmin/_processed_/5/a/csm_F1096-recipe-page_Venison_ossobuco_with_sweet_potato_puree_Desktop_Header_3c466be407.webp)








