

Mafaldine met tonijntartaar en chipotlesaus
Dit bijzondere pastagerecht floreert met tonijn van goede kwaliteit: mafaldine met tonijntartaar. Kikkoman Sojasaus verrijkt de smaak van de vis en brengt de complexe smaken van de chipotlesaus naar een nieuw niveau. Met dit gerecht krijgt pasta een nieuwe betekenis.
Ingrediënten
Voor de tartaar:
Voor de saus:
Voor de pasta:
Pasta with sauce approx. 282 g - Tartaar approx. 81 g
Voorbereiding
Stap 1
Meng de tonijn, sjalotten en koriander met Kikkoman Ponzu Citroen en olijfolie. Zet de tartaar tot het serveren aan de kant om af te koelen.
Stap 2
Pureer alle ingrediënten voor de saus tot een glad mengsel. Giet de saus in een pan en breng aan de kook.
Stap 3
Kook de pasta circa 8 minuten en voeg dit toe aan de saus toe. Roer en laat circa 30 seconden pruttelen.
Stap 4
Serveer de pasta op borden en leg de tonijntartaar erop.
Tip:
Probeer dit gerecht ook eens met steaktartaar of gefrituurde kip.
Recept-ID F1001
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer