Sappige pannekoekjes van zeevruchten
Sappige pannekoekjes van zeevruchten

Sappige pannekoekjes van zeevruchten

totale tijd30 min.

Wees creatief: 
 
Deze zeevruchtenpannenkoekjes zijn niet alleen snel te bereiden, maar ook heerlijk pittig dankzij de Kikkoman Kimchi Chilisaus. Bovendien heel makkelijk: ze zijn te maken met alle seizoensgebonden zeevruchten.

Ingrediënten

10 porties
500 g
rauwe grote garnalen, zonder schelpen en staarten
500 g
inktvis, schoongemaakt
500 g
octopus, schoongemaakt
3 
bosjes lente-ui
2 
chilipepers, fijngesneden
500 g
tarwebloem
200 g
wortelen
6 
eieren
500 ml
water
200 g
aardappelzetmeel
3 el
sesamolie
Peper naar smaak

olie om te bakken

200 ml
cooking oil for frying
(optioneel, om te serveren)

Voorbereiding

Beslag: Snijd wortels en lente-uitjes in fijne ringen, houd wat lente-uitjes apart voor decoratie. Voeg de chilipeper toe aan het groentemengsel. 
 
Snijd de schoongemaakte zeevruchten in blokjes en meng ze in een kom grondig met groenten, eieren, bloem, aardappelzetmeel, sesamolie, water en Kikkoman Kimchi Chilisaus. Breng op smaak met peper. Verhit olie in een pan en frituur het beslag in porties goudbruin. 
 
Serveren: Bestrooi met lenteuitjes en serveer met Kikkoman Sojasaus.

Recept-ID F1019

Recept als PDF

PDF downloaden

Heb je nog vragen over onze recepten of producten?

We helpen je graag.

Neem nu contact met ons op

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze producten, hun verkrijgbaarheid of wil je gewoonweg meer over Kikkoman weten? Neem dan contact met ons op!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* Verplicht veld

Graag willen wij u wijzen op onze verklaring inzake de bescherming van persoonsgerelateerde gegevens. Voor verdere zakelijke informatie verwijzen wij naar onze disclaimer.