

Sappige pannekoekjes van zeevruchten
Wees creatief:
Deze zeevruchtenpannenkoekjes zijn niet alleen snel te bereiden, maar ook heerlijk pittig dankzij de Kikkoman Kimchi Chilisaus. Bovendien heel makkelijk: ze zijn te maken met alle seizoensgebonden zeevruchten.
Ingrediënten
olie om te bakken
Voorbereiding
Beslag: Snijd wortels en lente-uitjes in fijne ringen, houd wat lente-uitjes apart voor decoratie. Voeg de chilipeper toe aan het groentemengsel.
Snijd de schoongemaakte zeevruchten in blokjes en meng ze in een kom grondig met groenten, eieren, bloem, aardappelzetmeel, sesamolie, water en Kikkoman Kimchi Chilisaus. Breng op smaak met peper. Verhit olie in een pan en frituur het beslag in porties goudbruin.
Serveren: Bestrooi met lenteuitjes en serveer met Kikkoman Sojasaus.
Recept-ID F1019
Recept als PDF
PDF downloadenOntdek meer