Kwaliteit is een erezaak

Dat Kikkoman Sojasaus iets bijzonders is, ontdek je meteen al bij het proeven of ruiken. Dat blijkt nog duidelijker uit het feit dat hij in meer dan 100 landen wordt gewaardeerd en in de meest uiteenlopende keukens wordt gebruikt. Maar wat maakt hem nu zo onderscheidend?

Sojasauzen worden volgens de Japanse landbouwnorm (JAS) beoordeeld volgens het gehalte aan totale stikstof/eiwit. De score van de sojasaus geeft aan hoe sterk de umami-ervaring is. De feiten spreken voor zich. Met 10 g eiwit per 100 ml is Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus officieel geclassificeerd als 'Special Grade'-sojasaus.

ScoreStikstof g/100 mlEiwit g/100 ml
Speciale kwaliteit>1.50>9.38
Hoge kwaliteit>1.35>8.44
Standaard kwaliteit>1.20>7.50

Kikkomans wereldwijde kwaliteitsgarantie

Wij streven ernaar om met onze veilige, hoogwaardige producten en diensten bij te dragen aan een betere voeding en gezondheid van mensen wereldwijd.

1.

De klant is koning

Wij luisteren naar onze klanten en nemen het klantperspectief als leidraad voor de verbetering van onze producten en diensten.

2.

Wij zetten ons in voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid

Wij streven voortdurend naar veiligheid en de hoogst mogelijke kwaliteit om het volledige vertrouwen van onze klanten in al onze producten en diensten te waarborgen.

3.

Vertrouwen is onze grootste troef

Wij waarderen bovenal het vertrouwen van onze klanten en waarborgen dit door steeds alle wetten en voorschriften op te volgen en door duidelijke informatie te verstrekken in klare taal.

Ontdek meer

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.