

Sojasauzen worden volgens de Japanse landbouwnorm (JAS) beoordeeld volgens het gehalte aan totale stikstof/eiwit. De score van de sojasaus geeft aan hoe sterk de umami-ervaring is. De feiten spreken voor zich. Met 10 g eiwit per 100 ml is Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus officieel geclassificeerd als 'Special Grade'-sojasaus.
Kikkomans wereldwijde kwaliteitsgarantie
Wij streven ernaar om met onze veilige, hoogwaardige producten en diensten bij te dragen aan een betere voeding en gezondheid van mensen wereldwijd.

De klant is koning
Wij luisteren naar onze klanten en nemen het klantperspectief als leidraad voor de verbetering van onze producten en diensten.

Wij zetten ons in voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid
Wij streven voortdurend naar veiligheid en de hoogst mogelijke kwaliteit om het volledige vertrouwen van onze klanten in al onze producten en diensten te waarborgen.

Vertrouwen is onze grootste troef
Wij waarderen bovenal het vertrouwen van onze klanten en waarborgen dit door steeds alle wetten en voorschriften op te volgen en door duidelijke informatie te verstrekken in klare taal.
Ontdek meer