Kikkoman Limited Editions 2020-2024, fünf Dispenser
Kikkoman Limited Editions 2020-2024, fünf Dispenser

Kikkoman Sojasaus in speciale limited editions

Elegantie en symboliek komen samen in de exclusieve speciale limited editions van onze Kikkoman Sojasausflesjes. Al vijf jaar eren we ons iconische, klassieke ontwerp met een speciaal vervaardigde editie. Elk ontwerp is een unieke representatie van de waarden van Kikkoman, overgebracht door middel van betekenisvolle symbolen. Deze exclusieve limited edition is slechts tijdelijk verkrijgbaar, dus wees er snel bij om het nieuwste ontwerp te bemachtigen!

Ga op ontdekkingstocht!

Speciale limited edition 2024

Het speciale ontwerp van dit jaar is gebaseerd op motieven uit de Japanse mythologie: de Japanse abrikozenbloesem (ume) en de zangbrilvogel (mejiro). Abrikozenbloesems worden in Japan vereerd als symbool van geluk en zijn daardoor zeer populair. De kleine, charmante zangbrilvogel heeft affiniteit met abrikozenbloesems en helpt met de bestuiving ervan. Bomen en vogels leven in een harmonieuze, duurzame symbiose. Kikkoman speelt graag een rol in het behoud van welvaart – inclusief natuurlijke bronnen – voor de volgende generaties.

Meer over de limited edition van 2024

Speciale limited edition 2023

Kikkoman Special Limited Edition 2023, dispenser

Plezier brengt mensen samen: het donkerrode blad van de Japanse esdoorn (momiji) toont in de herfst zijn volle glorie. Deze bomen, die in Japan veel voorkomen, transformeren het land voor een aantal weken tot een prachtig herfstlandschap. De ronde maan staat voor harmonie en de gouden brug symboliseert de connectie tussen culturen, mensen en smaken.

Speciale limited edition 2022

Kikkoman Special Limited Edition 2022, dispenser

Gedeeld geluk: de Japanse koi en de lotusbloem staan symbool voor voorspoed, geluk, gezondheid en kracht. De combinatie van deze twee tekens op het flesje representeert samenkomen aan tafel, samen eten en eenheid in het gezin.

Speciale limited edition 2021

Kikkoman Special Limited Edition 2021, dispenser

Gezondheid en een lang leven: tsuru, de kraanvogel, is niet alleen een typisch Japanse vogel, maar ook een belangrijk symbool. Ook de Japanse den, matsu, is kenmerkend voor de Japanse cultuur. Beide worden beschouwd als bron van geluk en kracht.

Speciale limited edition 2020

Kikkoman Special Limited Edition 2020, dispenser

Twee prachtige, iconische beelden van Japan: sakura, de kersenbloesem, representeert schoonheid, een nieuw begin en vergankelijkheid. Daarnaast is Fuji met zijn 3.776 meter de hoogste berg van Japan en wordt vereerd als nationaal symbool.

Ontdek meer

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.