Ggo - Nee bedankt!

Tegenwoordig zijn mensen veel bewuster van wat er op hun bord terecht komt. Ggo-vrij is een must, zowel voor onze consumenten als voor ons. Wij letten goed op de ingrediënten die we gebruiken voor onze natuurlijk gebrouwen sojasaus. Hoe natuurlijker, hoe beter!

De afkorting ggo staat voor "genetisch gemodificeerd organisme". Kikkoman gebruikt alleen sojabonen die ggo-vrij zijn. Dit is een duidelijk kwaliteitskenmerk. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en herkomst van onze grondstoffen en aan natuurlijke productieprocessen. Het zijn die hoogwaardige ingrediënten die Kikkoman Sojasaus zijn karakteristieke smaak geven. Wij gebruiken geen kunstmatige toevoegingen in onze sauzen.

Bewijs van kwaliteit

Alle levensmiddelen, ingrediënten en additieven die rechtstreeks afkomstig zijn van ggo-planten moeten in de EU worden geëtiketteerd. Dit is in de lijst van ingrediënten of op het etiket te herkennen aan de woorden "genetisch gemodificeerd" of "geproduceerd met genetisch gemodificeerde". Dit geldt echter niet voor dierlijke producten zoals vlees, melk of eieren.

Ontdek meer

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.